Kategorie

NOWOŚCI

Wirówka CENTURION PRO-PRP S 8 x 15ml max
brutto: 3 200,00 zł
(netto: 2 962,96 zł)

PROMOCJE

3 SZT VELOX TOP AF 1L ze spryskiwaczem PROMOCJA!
brutto: 75,00 zł
(netto: 69,44 zł)

przelewy-24  Medyk Erka DPD

Polityka prywatności

Podanie przez klienta danych osobowych jest dobrowolne, jednak nie podanie tych danych powoduje brak możliwości realizacji zamówienia. Wszystkie dane przesyłane przez klienta do naszej firmy są chronione zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku "o ochronie danych osobowych" (Dz. U. z 1997 nr 133, poz. 883). Dane gromadzone przez naszą firmę są wykorzystywane jedynie w celu i zakresie koniecznym do realizacji zamówienia (tj. dla dostarczenia klientowi przesyłki i dokonania rozliczeń) oraz w celach marketingowych naszej firmy i nie będą udostępniane firmom i osobom trzecim. Gwarantujemy także, iż bez Państwa zgody nie będziemy wysyłać żadnych materiałów marketingowych drogą elektroniczną zgodnie z ustawą "o świadczeniu usług drogą elektroniczną" z dnia 18 lipca 2002 roku (Dz. U. Nr 144, poz. 1204).

Dane będą przetwarzane z zachowaniem wszelkich wymogów bezpieczeństwa, które określono w ww. ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych oraz w wydanych na jej podstawie przepisach wykonawczych. Klient ma prawo swobodnego dostępu (wglądu) do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, a także prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania i ich usunięcia z bazy danych, co należy zgłosić do administratora danych, w formie pisemnej.

Każda wiadomość reklamowo-promocyjna przesyłana przez naszą firmę do klienta, posiada jasną instrukcję jak można zrezygnować z jej otrzymywania.

Klient ma prawo podczas składania zamówienia nie wyrazić zgody na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu transakcji. W takim wypadku dane zostaną usunięte z naszej bazy nie później niż 12 miesięcy od daty złożenia zamówienia i będą w tym czasie wykorzystywane wyłącznie do działań związanych z jego prawidłową realizacją.

Administratorem danych, dokonującym ich przetwarzania jest firma Hurtownia Zaopatrzenia Medycznego Radosław Herc i Dariusz Sawicki ul. Partyzantów 16a 98-200 Sieradz NIP: 827-226-72-30.